Enkele reviews

 

  • Burcu (Turkije): "Nina is zo'n geweldige Nederlandse docent. De lessen bij haar waren gewoon leuk en ik ben erg blij haar te ontmoeten. Ze moedigt je aan om te praten, ook als je niets in het Nederlands weet. Binnen een paar dagen begin je zinnen te maken. Gewoon een perfecte docent en mens".

 

  • Andrea (Italië), student pedagogie: “Ik vind haar manier van lesgeven gewoon heel prettig”.

 

  • Belga (Cuba): "Nina’s lessen zijn altijd heel dynamisch. In de les praten we namelijk over culturele en alledaagse zaken, zodat de Nederlandse grammatica minder zwaar wordt. Bovendien, Nina spreekt zo duidelijk dat zelfs als je nauwelijks Nederlands kan verstaan, je haar wel begrijpt."

 

  • Albert Garcia (Spanje): “Ik begon Nederlands te leren bij een van Nina's lessen.  Ze heeft veel geduld met lesgeven en maakte het leuk en effectief.  Ze gaf erg goede en uitgebreide begeleiding. Bedankt Nina!"

 

  • Julia (Frankrijk): "Met Nina hebben we niet alleen nuttige grammatica en woorden geleerd, maar ook meer over de Nederlandse cultuur - aan het einde van de cursus was ik niet meer bang voor Nederlandse mensen te praten, omdat ik het gevoel had dat ik ze nu beter kon begrijpen. Nina is een enthousiaste, energieke en geduldige docent en zonder haar, had ik niet zo veel over de Nederlandse taal en cultuur kunnen leren!"

 

  • Maryam (Iran): “Ik heb veel van haar geleerd en ben geslaagd voor mijn staatsexamen II."

 

Weetje:

NT2 staat voor Nederlands als tweede taal. Waarschijnlijk is dit al de derde of vierde vreemde taal die je leert. Een docent Nederlands geeft les op een middelbare school of vervolgopleiding. Een docent NT2 leert anderstaligen Nederlands. Een vak apart!